Δελτίο Τύπου ΕΔΟΝ Πάφου για τις αρχαιρεσίες στην Επαρχιακή Οργάνωση

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Αυγούστου, σύνοδος του Επαρχιακού Συμβουλίου της ΕΔON Πάφου. Κατά τη σύνοδο έγινε πολιτική ενημέρωση στα μέλη του σώματος για τις τρέχουσες εξελίξεις, ενώ τέθηκαν οι στόχοι της Επαρχιακής Οργάνωσης για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά.

Στη συνέχεια τα μέλη του σώματος, προχώρησαν σε αρχαιρεσίες για τις κενωθείσες θέσεις στο Επαρχιακό Συμβούλιο, την Επαρχιακή Γραμματεία καθώς και του Επαρχιακού Γραμματέα της ΕΔΟΝ Πάφου. Νέος Επαρχιακός Γραμματέας εξελέγη ο συν. Γιώργος Σκούρου. (επισυνάπτεται βιογραφικό σημείωμα)

Τις κενωθείσες θέσεις στο Επαρχιακό Συμβούλιο κατέλαβαν οι Δανάη Αυγουστή, Μία Γρηγορίου και Στέλιος Κυριάκου. Στην Επαρχιακή Γραμματεία εκλέχθηκαν οι Γιώργος Γεωργίου και Μαρίνα – Ηλιάνα Δημητρίου.

Τέλος το Επαρχιακό Συμβούλιο αποχαιρέτησε τον απερχόμενο Επαρχιακό Γραμματέα, συν. Χρίστο Μακρή ευχαριστώντας τον για την δράση και την προσφορά του στην Επαρχιακή Οργάνωση και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στα νέα του καθήκοντα.

Γραφείο Τύπου Επαρχιακού Συμβουλίου

ΕΔΟΝ Πάφου

30/08/2023

 

Βιογραφικό σημείωμα Γιώργου Σκούρου

Ο Γιώργος Σκούρου γεννήθηκε στην Πάφο το 1996 και είναι απόφοιτος του τμήματος Φαρμακευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων, διετέλεσε Οργανωτικός Γραμματέας της Προοδευτικής Κίνησης Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας (2019-2020) και Τοπικός Γραμματέας (2020-2021) , μέλος του Φοιτητικού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ (2019-2021) και μέλος του Δ.Σ. της Εθνικής Φοιτητικής Ένωσης Κυπρίων (ΕΦΕΚ) Αθήνας (2019-2021).

Είναι μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ από το 2022 και μέλος του ΑΚΕΛ από το 2019.

© 2024 EDON. All Rights Reserved.