Χαιρετισμός Πορτογαλικής Κομμουνιστικής Νεολαίας

Εκ μέρους της Πορτογαλικής Κομμουνιστικής Νεολαίας, χαιρετίζουμε το 19ο Συνέδριο της EΔΟΝ και δηλώνουμε σίγουροι ότι οι αποφάσεις που θα πάρετε εδώ θα είναι καθοριστικές για την ενίσχυση της ΕΔΟΝ και την ανάπτυξη του αγώνα των νέων στην Κύπρο.

Χαιρετισμός στο 19ο συνέδριο  της δημοκρατικής  Νεολαία  ΕΔΟΝ από την Κομμουνιστική Νεολαία της Βενεζουέλας - Εθνική  διοικητική Επιτροπή

Αγαπητοί σύντροφοί, εκφράζουμε πρώτα  από όλα ένα αδελφικό και  αγωνιστικό χαιρετισμό εκ μέρος του  κεντρικού Συμβουλίου της Κομμουνιστικής Νεολαίας της Βενεζουέλας μαζί με όλη μας τη μαχητικότητα.

Χαιρετισμός Παλαιστινιακής Δημοκρατικής Ένωσης νεολαίας στο 19ο Παγκύπριο Συνέδριο της ΕΔΟΝ

Σύντροφοι και συντρόφισσες της ΕΔΟΝ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας εκφράσουμε εκμέρους της παλαιστινιακής δημοκρατικής ένωσης νεολαίας Και της παλαιστινιακής νεολαίας, να σας συγχαρούμε με την ευκαιρία του 19ου συνέδριο της  ΕΔΟΝ

Χαιρετισμός Νεολαίας Ενωμένου Σοσιαλιστικού Κόμματος Βενεζουέλας

Μεταφέρουμε τους χαιρετισμούς αγάπης του Λαού της Βενεζουέλας προς τον Κυπριακό Λαό και τους αδερφικούς χαιρετισμούς του Ενωμένου Σοσιαλιστικού Κόμματος της Βενεζουέλας. 

Συγχαρητήρια στο 19ο Παγκύπριο Συνέδριο της EΔΟΝ από την Σοσιαλιστική Ένωση Φοιτητών Σρι Λάνκα

Αρχικά, θα θέλαμε να επεκτείνουμε τους θερμότερους μας χαιρετισμούς από την Σοσιαλιστική Ένωση Φοιτητών Σρι Λάνκα για το 19ο Παγκύπριο Συνέδριο της ΕΔΟΝ.

Σελίδα 1 από 4

© 2024 EDON. All Rights Reserved.