Ανακοίνωση Κ.Σ ΕΔΟΝ για την κινητοποίηση -  διαδήλωση που διοργανώνει η ΠΕΟ.

«Ως ΕΔΟΝ δεν πρόκειται να μετακινηθούμε από τις πάγιες μας θέσεις. Αυτά για τα οποία καθημερινά αγωνιζόμαστε και παλεύουμε ανάμεσα στην κυπριακή νεολαία. Αυτά θα υπερασπιστούμε. Δεν πρόκειται να μείνουμε απαθείς αν επιχειρηθεί από μέρους της Τρόικα να επιβληθούν εκβιαστικά τέτοια μέτρα που πλήττουν τα κεκτημένα ωφελήματα και δικαιώματα». Αυτά δήλωνε το Κεντρικό Συμβούλιο της ΕΔΟΝ σε ανακοίνωση του στις 25/07/2012. Τέσσερις μήνες μετά, επαναλαμβάνουμε την πιο πάνω θέση.

Ανακοίνωση Κ.Σ. ΕΔΟΝ για την 48ωρη απεργία των οικοδόμων.

Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΕΔΟΝ, εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση στο αγώνα που διεξάγουν σήμερα οι οικοδόμοι. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον απεργιακό αγώνα που ξεκίνησε σήμερα και στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στην οικοδομική βιομηχανία.

Ανακοίνωση ΚΣ ΕΔΟΝ για αντιπολεμική συγκέντρωση - Να σταματήσουν ΤΩΡΑ οι βομβαρδισμοί στην Παλαιστίνη.

Παρακολουθούμε με ιδιαίτερη ανησυχία τις εγκληματικές ενέργειες του Ισραήλ κατά του Παλαιστινιακού Λαού στη Γάζα, όπου δεκάδες άνθρωποι μέχρι στιγμής σκοτώθηκαν ανάμεσα τους άμαχοι γυναίκες και παιδιά, ενώ εκατοντάδες τραυματίστηκαν.

Καλούμε τη διεθνή κοινότητα να τερματίσει τις θηριωδίες σε βάρος του Παλαιστινιακού Λαού.

Παρακολουθούμε με ιδιαίτερη ανησυχία τις εγκληματικές ενέργειες του Ισραήλ κατά του Παλαιστινιακού Λαού στη Γάζα, όπου 19 άνθρωποι μέχρι στιγμής σκοτώθηκαν ανάμεσα τους άμαχοι γυναίκες και παιδιά, ενώ 235 τραυματίστηκαν.

Σελίδα 1 από 37

© 2024 EDON. All Rights Reserved.