Η ΠΕΟΜ για τον καταρτισμό της ΠΣΕΜ

Ως Παγκύπρια Ενιαία Οργάνωση Μαθητών (ΠΕΟΜ), εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια προς τα δεκάδες στελέχη και φίλους της ΠΕΟΜ, για το θετικό αποτέλεσμα που προέκυψε από τις μαθητικές εκλογές. Είναι αναμφίβολο ότι το μαθητικό κίνημα της Κύπρου, συνεχίζει σε πορεία αγωνιστικότητας και αποφασιστικής διεκδίκησης των δικαιωμάτων των μαθητριών – μαθητών.

Δελτίο Τύπου ΠΕΟΜ Λευκωσίας - Κερύνειας για τη Γενική Συνέλευση

Πραγματοποιήθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου 2023, η ετήσια Γενική Συνέλευση της Παγκύπριας Ενιαίας Οργάνωσης Μαθητών Λευκωσίας – Κερύνειας. Στη συνέλευση συμμετείχαν δεκάδες μαθητές και μαθήτριες από όλα τα σχολεία της επαρχίας.

Δελτίο Τύπου ΠΕΟΜ Αμμοχώστου για τη Γενική Συνέλευση

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου η Γενική Συνέλευση της ΠΕΟΜ Αμμοχώστου στη Δερύνεια. Οι μαθητές και μαθήτριες έδωσαν μαζικά το παρόν τους στέλνοντας το μήνυμα για μια νέα, αγωνιστική και διεκδικητική σχολική χρονιά.

Δελτίο Τύπου ΠΕΟΜ Λάρνακας για τη Γενική Συνέλευση

Την Τρίτη 29 Αυγούστου 2023, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση της Παγκύπριας Ενιαίας Οργάνωσης Μαθητών Λάρνακας. Κύριος ομιλητής στη Συνέλευση ήταν ο Γενικός Γραμματέας της ΕΔΟΝ, συναγωνιστής Σεβήρος Κούλας.

Σελίδα 1 από 33

© 2023 EDON. All Rights Reserved.