ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΟΝ ΣΤΟ 11ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ CJC

Αναχωρεί σήμερα, 18 Νοεμβρίου 2022 για τη Μαδρίτη η αποστολή της ΕΔΟΝ, η οποία θα συμμετέχει στο 11ο Συνέδριο των Κολεκτίβων Νέων Κομμουνιστών Ισπανίας (Colectivos de Jóvenes Comunistas - CJC). Την Οργάνωση θα εκπροσωπήσει ο συναγωνιστής Άγγελος Δημητρίου, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ.

Με την CJC μας δένουν στενές σχέσεις συντροφικότητας και συνεργασίας, μέσα από τον κοινό μας αγώνα που δίνουμε στις γραμμές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημοκρατικών Νεολαιών (ΠΟΔΝ).

Στα πλαίσια του 11ου Συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί διεθνής εκστρατεία για να αναδείξουμε για ακόμη μια φορά την αλληλεγγύη μας προς τους αδερφούς Kononovich, που παραμένουν για πέραν των 270 ημερών υπό κράτηση από το αντιδραστικό ουκρανικό καθεστώς, μετά από ψευδής κατηγορίες.

Η αποστολή της ΕΔΟΝ, θα έχει αφενός την ευκαιρία να αντλήσει από την εμπειρία των συντρόφων στην Ισπανία, και αφετέρου να μεταφέρει τις δικές μας θέσεις, αναλύσεις και πρακτικές σε διεθνές επίπεδο. Σημειώνουμε ότι αποτελεί χρέος μας να αναδεικνύουμε με κάθε τρόπο διεθνώς την κρισιμότητα που βρίσκεται η κατάσταση στο Κυπριακό, τον αγώνα μας για λύση και επανένωση, όπως και τους καθημερινούς αγώνες της κυπριακής νεολαίας και της εργατικής τάξης για επιβίωση, αξιοπρέπεια, μόρφωση και δουλειά.

 

Γραφείο Διεθνών Σχέσεων Κ.Σ. ΕΔΟΝ

18 Νοεμβρίου 2022

 

© 2024 EDON. All Rights Reserved.