Το κράτος του Ισραήλ συνεχίζει την, πρωτοφανή σε μέγεθος, επιχείρηση γενοκτονίας κατά του Παλαιστινιακού λαού

Το κράτος του Ισραήλ συνεχίζει την, πρωτοφανή σε μέγεθος, επιχείρηση γενοκτονίας κατά του Παλαιστινιακού λαού προχωρώντας με επίθεση στη Ράφα.Το μακελειό που συντελείται στην Γάζα, είναι μια καλά σχεδιασμένη επιχείρηση επέκτασης της Ισραηλινής κατοχής στα παλαιστινιακά εδάφη.

Το δράμα του αγωνιζόμενου παλαιστινιακού λαού συνεχίζεται, με την υποκρισία της Διεθνούς κοινότητας, να φτάνει σε δυσθεώρητα επίπεδα. Η πλειοψηφία των αστικών κυβερνήσεων, οι ΗΠΑ και η Ε.Ε. στηρίζουν τη δολοφονική και επεκτατική μανία της ακροδεξιάς κυβέρνησης Νετανιάχου, την ίδια στιγμή που οι λαοί του κόσμου, με κάθε μέσο, στέκονται σταθερά και αταλάντευτα δίπλα από τους Παλαιστίνιους, δίπλα από το δίκιο. Μέρος αυτής της ντροπιαστικής πολιτικής αποτελεί και η στάση της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη καθώς και της πλειοψηφίας των υπόλοιπων κυπριακών κομμάτων που δεν βρίσκουν μισή λέξη να πουν, για τις θηριωδίες που λαμβάνουν χώρα, δίπλα μας.

Ως ΕΔΟΝ ενώνουμε τη φωνή μας, με τα εκατομμύρια των φιλειρηνιστών του κόσμου, και ζητούμε την άμεση κατάπαυση του πυρός και την καταδίκη του κράτους του Ισραήλ.

Με το δίκιο των λαών μέχρι το τέλος.

Με την Παλαιστίνη ως τη Λευτεριά.

 

Γραφείο Τύπου

08/05/2024

© 2024 EDON. All Rights Reserved.