Νέος Επαρχιακός Γραμματέας της ΕΔΟΝ Αμμοχώστου ο Σταύρος Χατζηγεωργίου

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, η 7η σύνοδος του Επαρχιακού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ Αμμοχώστου, στην παρουσία του μέλους της ΚΓ της ΕΔΟΝ συν. Ιάκωβου Τοφαρή.

Στη Σύνοδο επαναβεβαιώθηκε η θέληση μας ότι θα παραμείνουμε στην πρωτοπορία του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση του τόπου και του λαού μας, η επιστροφή στην αγαπημένη μας πόλη, αλλά και η αποφασιστικότητα μας να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα της νέας γενιάς.

Το Επαρχιακό Συμβούλιο αποχαιρέτησε τον απερχόμενο Επαρχιακό Γραμματέα, συν. Χριστόφορο Χαραλάμπους και του ευχήθηκε κάθε καλό στα νέα του καθήκοντα. Από την πλευρά του, ο τέως Ε.Γ. ευχαρίστησε τα μέλη του Ε.Σ. για τη συνεργασία και την αλληλοβοήθεια και τόνισε την ανάγκη ενδυνάμωσης και μαζικοποίησης των γραμμών της Επαρχιακής Οργάνωσης.

Η σύνοδος ολοκληρώθηκε με αρχαιρεσίες για τη θέση του Επαρχιακού Γραμματέα της ΕΔΟΝ Αμμοχώστου και τις κενωθείσες θέσεις στην Επαρχιακή Γραμματεία και στο Επαρχιακό Συμβούλιο.  

-Νέος Επαρχιακός Γραμματέας της ΕΔΟΝ Αμμοχώστου εξελέγη ομόφωνα ο συν. Σταύρος Χατζηγεωργίου.

-Τις κενωθείσες θέσεις στην Επαρχιακή Γραμματεία, κατέλαβαν οι Αντρέας Λόντος, Αντρέας Μάτολης και Μαρίνα Παναγιώτου.

-Τις κενωθείσες θέσεις στο Επαρχιακό Συμβούλιο κατέλαβαν οι Πέτρος Πέτρου, Σταύρος Νικολάου και Στέφανος Χριστοδούλου.

 

Επαρχιακό Συμβούλιο ΕΔΟΝ Αμμοχώστου

25 Ιουλίου 2023

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Βιογραφικό σημείωμα νέου Ε.Γ. ΕΔΟΝ Αμμοχώστου

Ο Σταύρος Χατζηγεωργίου είναι 26 χρονών και γεννήθηκε στο Φρέναρος. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Στα μαθητικά του χρόνια υπήρξε στέλεχος της Παγκύπριας Ενιαίας Οργάνωσης Μαθητών (ΠΕΟΜ). Διετέλεσε Τοπικός Γραμματέας της ΕΔΟΝ Φρενάρου. Διετέλεσε επίσης, Πρόεδρος της Επαρχιακής Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Αμμοχώστου (ΕΣΕΜ Αμμοχώστου), και Γραμματέας της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών (ΠΣΕΜ).

Κατά την διάρκεια των Φοιτητικών του χρόνων, διετέλεσε Κεντρικός Οργανωτικός Γραμματέας της Προοδευτικής Πανεπιστημίου Κύπρου (2018-2020), μέλος του Φοιτητικού Συμβουλίου (2017-2020) και μέλος της Γραμματείας της Προοδευτικής Κίνησης Φοιτητών (2017-2020).  Επίσης, διετέλεσε μέλος του ΔΣ της Φοιτητικής Ένωσης Πανεπιστημίου Κύπρου (ΦΕΠΑΝ) (2016-2020), και εκπρόσωπος των Φοιτητών στο Συμβουλίου του Τμήματος Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών (2016-2020), καθώς και στην Σχολή Κοινωνικών Επιστημών και Επιστημών Αγωγής (2017-2020). 

Είναι μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ από το 2019 και μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ από το 2022. Είναι μέλος της Επαρχιακής Γραμματείας της ΕΔΟΝ Αμμοχώστου από το 2020. Διετέλεσε Μαθητικός Υπεύθυνος της ΕΔΟΝ Αμμοχώστου.

Είναι μέλος του ΑΚΕΛ από το 2014, και μέλος της Επαρχιακής Επιτροπής του ΑΚΕΛ Αμμοχώστου από το 2022.  

 

© 2024 EDON. All Rights Reserved.