Ανακοίνωση Επαρχιακού Συμβουλίου ΕΔΟΝ Λάρνακας για αρχαιρεσίες στην ηγεσία της

Την Τετάρτη 19 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η 8η Σύνοδος του Επαρχιακού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ Λάρνακας. Κατά τη Σύνοδο έγινε πολιτική ενημέρωση στα μέλη του Σώματος απο τον Γενικό Γραμματέα της ΕΔΟΝ, συν. Σεβήρο Κούλα. Στη συνέχεια το Επαρχιακό Συμβούλιο προχώρησε σε αρχαιρεσίες για πλήρωση κενωθεισών θέσεων στο Επαρχιακό Συμβούλιο, την Επαρχιακή Γραμματεία και την θέση του Επαρχιακού Γραμματέα.

Επαρχιακή Γραμματέας εκλέγηκε ομόφωνα η συν. Φωτεινή Χαραλάμπους (βιογραφικό σημείωμα επισυνάπτεται).

Για την πλήρωση έξι κενωθεισών θέσεων στο Επαρχιακό Συμβούλιο, εκλέγηκαν οι Άννα Λαζάρου, Άντρεα Δαυίδ, Βασίλης Μολέσκης, Ευγένης Μανουήλ Κιτής, Μάριος Χριστοδούλου και Παναγιώτης Μιχαήλ.

Για την πλήρωση κενωθεισών θέσεων στην Επαρχιακή Γραμματεία εκλέγηκαν οι Άντρεα Δαυίδ, ο Βαγγέλης Ν. και ο Βασίλης Μολέσκης.

Το Επαρχιακό Συμβούλιο, αποχαιρέτησε τον πρώην Επαρχιακό Γραμματέα της ΕΔΟΝ Λάρνακας, συν. Σταύρο Αγαθού. Η Επαρχιακή Οργάνωση στο σύνολο της ευχαριστεί τον απερχόμενο Επαρχιακό Γραμματέα για τη δράση και την προσφορά του.

Βιογραφικό Σημείωμα Φωτεινής Χαραλάμπους

Η Φωτεινή Χαραλάμπους γεννήθηκε στη Λάρνακα το 1997. Σπούδασε Νομική στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Σε ηλικία 15 ετών εντάχθηκε στην Παγκύπρια Ενιαία Οργάνωση Μαθητών (ΠΕΟΜ). Διετέλεσε Οργανωτική Γραμματέας της Προοδευτικής Κίνησης Φοιτητών Πανεπιστημίου Κύπρου (2017-2019), μέλος του Δ.Σ. της Φ.Ε.ΠΑΝ. (2016-2019) και εκπρόσωπος της Προοδευτικής Κίνησης Φοιτητών στη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Κύπρου (2016-2017). Από το 2016 είναι μέλος του ΑΚΕΛ. Διετέλεσε μέλος του Φοιτητικού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ (2017-2019) και μέλος της Γραμματείας του Φοιτητικού Τμήματος (2017-2019). Από το 2019 είναι μέλος της Επαρχιακής Γραμματείας της ΕΔΟΝ Λάρνακας. Από το 2022 είναι μέλος της Επαρχιακής Επιτροπής ΑΚΕΛ Λάρνακας.

Είναι μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ από το 2019 και μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ από το 2021.

 

Γραφείο Τύπου Επαρχιακού Συμβουλίου ΕΔΟΝ Λάρνακας

20/07/2023

© 2024 EDON. All Rights Reserved.