Εκλογή νέου Επαρχιακού Γραμματέα ΕΔΟΝ Λεμεσού

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε, η 6η σύνοδος του Επαρχιακού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ Λεμεσού. Μεταξύ των άλλων θεμάτων το Επαρχιακό Συμβούλιο προχώρησε σε αρχαιρεσίες.

Ακολούθησαν αρχαιρεσίες για τη θέση του Επαρχιακού Γραμματέα, την Επαρχιακή Γραμματεία και το Επαρχιακό Συμβούλιο της ΕΔΟΝ Λεμεσού.

Επαρχιακός Γραμματέας εκλέγηκε ο Λευτέρης Δημοσθένους (βιογραφικό σημείωμα επισυνάπτεται).

Για την πλήρωση της κενωθείσας θέσης στην Επαρχιακή Γραμματεία εκλέγηκε ο Μιχάλης Δαμιανίδης και για την πλήρωση τεσσάρων κενωθείσων θέσεων στο Επαρχιακό Συμβούλιο, εκλέγηκαν οι Αντωνία Αντρέου, Έλενα Σάντη, Νίκος Παντέχης και Μιχάλης Δαμιανίδης.

Το Επαρχιακό Συμβούλιο της ΕΔΟΝ Λεμεσού σε κλίμα συγκίνησης, αποχαιρέτησε την απερχόμενη Επαρχιακή Γραμματέα Ανθούλα Μενελάου, η οποία αποχωρεί ηλικιακά από την Οργάνωση.

Επαρχιακό Συμβούλιο

ΕΔΟΝ Λεμεσού

23/07/2022

 

Βιογραφικό σημείωμα Λευτέρη Δημοσθένους

Ο Λευτέρης Δημοσθένους είναι 28 χρονών και σπούδασε στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Η ενεργός συμμετοχή του στο Λαϊκό Κίνημα ξεκίνησε από νεαρή ηλικία, όταν εντάχθηκε στην Παγκύπρια Ενιαία Οργάνωση Μαθητών (ΠΕΟΜ). Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, διετέλεσε Πρόεδρος της Προοδευτικής Κίνησης Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας (2016-2018), μέλος του Δ.Σ. της Εθνικής Φοιτητικής Ένωσης Κυπρίων (ΕΦΕΚ) Αθήνας (2015-2018). Διετέλεσε μέλος του Φοιτητικού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ από το 2015 μέχρι το 2020 και μέλος της Γραμματείας του Φοιτητικού Συμβουλίου το 2019-2020. Επίσης υπήρξε και μέλος του Δ.Σ. της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Φοιτητικών Ενώσεων (ΠΟΦΕΝ) το 2019 μέχρι το 2020.

Είναι μέλος της Επαρχιακής Γραμματείας της ΕΔΟΝ Λεμεσού από τον Ιούλη του 2020, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ από το 2019 και μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ από τον Ιανουάριο του 2022. Είναι μέλος του ΑΚΕΛ από το 2016 και μέλος της Επαρχιακής Επιτροπής του ΑΚΕΛ Λεμεσού από το 2022.

 

 

© 2024 EDON. All Rights Reserved.