Δελτίο Τύπου για την ολοκλήρωση της 20η Επαρχιακής Συνδιάσκεψης ΕΔΟΝ Πάφου και την εκλογή νέας Επαρχιακής Γραμματείας και Επαρχιακού Γραμματέα

 

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021, στο Αμφιθέατρο της ΠΕΟ Πάφου η 20η Συνδιάσκεψη της ΕΔΟΝ Πάφου, κάτω από τον τίτλο «πιο μαζικά – πιο μαχητικά, με πίστη στη νεολαία και τους αγώνες της».

Στα πλαίσια της Συνδιάσκεψης κατατέθηκε εισηγητική ομιλία από τον Επαρχιακό Γραμματέα της ΕΔΟΝ Πάφου, Χρίστο Μακρή ενώ χαιρετισμό απεύθυναν, εκ μέρους της Επαρχιακής Επιτροπής του ΑΚΕΛ Πάφου ο Επαρχιακός Γραμματέας του κόμματος Αντρέας Φακοντής και εκπρόσωπος του παιδικού κινήματος ΕΔΟΝόπουλων Πάφου. Στα πλαίσια της συνδιάσκεψης τιμήθηκαν τα αποχωρούντα μέλη της Επαρχιακής Γραμματείας, για την πολύχρονη προσφορά τους στην νεολαία μέσα από τις τάξεις της ΕΔΟΝ.

Η 20η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη, αποτέλεσε σταθμό στην ζωή και τη δράση της Επαρχιακής μας Οργάνωσης. Μέσα από την συλλογική σοφία και τον ώριμο πολιτικό διάλογο, δεκάδες αντιπρόσωποι από όλες τις Τοπικές Οργανώσεις της ΕΔΟΝ στην Επαρχία μας, είχαν την ευκαιρία να αποτιμήσουν την δράση της ΕΔΟΝ κατά την τελευταία τριετία, θέτοντας ταυτόχρονα νέους στόχους. Την συνδιάσκεψη απασχόλησαν εκτός από τις εξελίξεις στο Κυπριακό και την οικονομία, ζητήματα που αφορούν τη νεολαία, εγκρίνοντας ψηφίσματα για διάφορα ζητήματα που αφορούν την Επαρχία Πάφου τα οποία θα επιδοθούν το επόμενο διάστημα στους αρμόδιους φορείς.

Οι εργασίες της Συνδιάσκεψης, ολοκληρώθηκαν με την εκλογή του Νέου Επαρχιακού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ Πάφου. Το Ε.Σ., στην πρώτη του συνεδρία, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου, εξέλεξε τη νέα ηγεσία της Επαρχιακής Οργάνωσης, την Επαρχιακή Γραμματεία και τον Επαρχιακό Γραμματέα της ΕΔΟΝ Πάφου.

Τη νέα Επαρχιακή Γραμματεία αποτελούν οι: Αναστασίου Σταυρούλα, Αναστασίου Φάνη, Κλεάνθους Άγγελος, Μακρής Χρίστος, Μπόνη Δωρίτα, Σιαηλής Χαράλαμπος και Σκούρου Γιώργος. Στην θέση του Επαρχιακού Γραμματέα επανεκλέχθηκε ομόφωνα ο Χρίστος Μακρής.

 

Επαρχιακό Συμβούλιο ΕΔΟΝ Πάφου

3 Δεκεμβρίου 2021

 

© 2024 EDON. All Rights Reserved.