Η ΕΔΟΝ για τους κολυμβητές που εξασφάλισαν θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης

 

Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΕΔΟΝ συγχαίρει τους κολυμβητές που εξασφάλισαν θέση για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη στις 17-23 Μαΐου. Συγχαίρουμε την κολυμβήτρια Κάλια Αντωνίου και τους κολυμβητές Νικόλα Αντωνίου, Φίλιππο Ιακωβίδη και Τρύφωνα Χατζηχριστοφόρου, που τιμούν τον τόπο μας.

Ως ΕΔΟΝ, δηλώνουμε ιδιαίτερη περηφάνια για τα επιτεύγματα του συναγωνιστή Τρύφωνα Χατζηχριστοφόρου που συνεχίζει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για την κυπριακή νεολαία. Το παράδειγμα του Τρύφωνα συνεχίζει να εμπνέει, καθώς πέραν από μεγάλος αθλητής, ήταν και παραμένει ενεργός στους αγώνες της νεολαίας και του κυπριακού λαού, τόσο στα μαθητικά και φοιτητικά του χρόνια, όσο και σήμερα, ως μέλος του Αθλητικού Γραφείου του Κ.Σ. της ΕΔΟΝ καθώς και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ.

Με την ευκαιρία αυτή καλούμε για ακόμα μια φορά την πολιτεία να σταθεί δίπλα στους αθλητές στηρίζοντας έμπρακτα την ανάπτυξη του αθλητισμού. Οφείλουμε όλοι μας να δημιουργήσουμε τέτοιες συνθήκες, που οι αθλητές να έχουν όλα όσα χρειάζονται για να μπορούν να εκπροσωπούν την Κύπρο μας, αλλά και ο αθλητισμός να είναι πόλος έλξης για τον καθένα μας. Καλούμε την πολιτεία να ενισχύσει άμεσα τον αθλητισμό στον τόπο μας σε όλα τα επίπεδα και να τερματίσει τις περικοπές.

 

Αθλητικό Γραφείο

Κ.Σ. ΕΔΟΝ

28/04/2021

© 2024 EDON. All Rights Reserved.