Συμμετοχή της ΕΔΟΝ στο Φεστιβάλ της SDAJ Γερμανίας


Η ΕΔΟΝ συμμετέχει στο Φεστιβάλ που πραγματοποιεί η SDAJ ( Σοσιαλιστική Εργατικής Νεολαία Γερμανίας, το οποίο λαμβάνει χώρα στην Κολονία της Γερμανίας μεταξύ 7-10 Ιουνίου 2019. Την ΕΔΟΝ εκπροσωπεί η συνεργάτιδα του Γραφείου Διεθνών Σχέσεων της ΕΔΟΝ, Νεφέλη Στεφάνου.

Το φεστιβάλ της SDAJ πραγματοποιείται με εθελοντική δουλειά και πολύ κόπο από τα στελέχη της οργάνωσης καθώς το περιβάλλον στην Γερμανία είναι ιδιαίτερα αφιλόξενο για οργανώσεις που εχθρεύονται την παρούσα κατάσταση και αγωνίζονται για ένα διαφορετικό κόσμο. Στο πλούσιο πρόγραμμα του φεστιβάλ συμπεριλαμβάνονται συζητήσεις, προβολές, συναυλίες, σεμινάρια, επιδείξεις αθλημάτων καθώς και εργαστήρια τεχνών και μαθήματα αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας. Η ΕΔΟΝ θα συμμετάσχει στις συζητήσεις παραθέτοντας την εμπειρία της οργάνωσης μας όσο αφορά το σχολείο και τις διεκδικήσεις του μαθητικού κινήματος.

Ως ΕΔΟΝ, εκφράζουμε για άλλη μια φορά τη στήριξη και την αλληλεγγύη μας στους αγώνες της νεολαίας της Γερμανίας στους οποίους η SDAJ έχει να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο.


Γραφείο Διεθνών Σχέσεων
Κ.Σ. ΕΔΟΝ

08/06/2019

 

© 2024 EDON. All Rights Reserved.