Αποστολή της ΕΔΟΝ στην Πορτογαλία

 

Αναχωρεί σήμερα, Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου 2021, η αποστολή της ΕΔΟΝ για τη Λισαβόνα, αποτελούμενη από το μέλος της Κεντρικής Γραμματείας της Οργάνωσης, Σταύρο Αγαθού και το μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου, Μηνά Δημητρίου.

Η αποστολή θα εκπροσωπήσει την ΕΔΟΝ στην Περιφερειακή Σύνοδο Κεντρικής Ευρώπης και Βορείου Αμερικής (CENA) της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημοκρατικών Νεολαιών (ΠΟΔΝ), όπως και στις διεργασίες του Φεστιβάλ “Avante!” που διοργανώνει το Κομμουνιστικό Κόμμα Πορτογαλίας.

Στόχος της αποστολής, είναι να συμβάλει παραγωγικά στην αναζωογόνηση των δραστηριοτήτων της Περιφέρειάς μας στην ΠΟΔΝ, μετά τους περιορισμούς και τις δυσκολίες που επέβαλε η πανδημία. Επιπρόσθετα, αποτελεί χρέος μας ως ΕΔΟΝ, με την ευκαιρία της αποστολής, να αναδείξουμε διεθνώς την κρίσιμη φάση στην οποία βρίσκεται το Κυπριακό, με τη διχοτόμηση να είναι προ των πυλών, απευθύνοντας κάλεσμα για έμπρακτη στήριξη και αλληλεγγύη στον αγώνα μας για λύση και επανένωση.

Η συμμετοχή της ΕΔΟΝ στη Σύνοδο CENA και στο Φεστιβάλ “Avante!”, αποτελεί συνέχεια της διαρκούς διεθνιστικής μας αλληλεγγύης προς κάθε δοκιμαζόμενο λαό. Ενώνουμε τη φωνή μας με τους αγωνιζόμενους νέους, δυναμώνουμε τη φωνή του παγκόσμιου αντι-ιμπεριαλιστικού κινήματος!

 

Γραφείο Διεθνών Σχέσεων
Κ.Σ. ΕΔΟΝ

1/9/2021

© 2024 EDON. All Rights Reserved.