Ανακοινώσεις ΠΕΟΜ

Στις δύσκολες αυτές συνθήκες που διανύουμε, η ΠΕΟΜ Αμμοχώστου δε θα μπορούσε να μείνει με σταυρωμένα χέρια μπροστά στις ανάγκες που προκύπτουν για στήριξη άπορων μαθητών, των οποίων οι οικογένειες τους δεν μπορούν να τους εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για το σχολείο.

Η ΠΕΟΜ καλεί όλους τους δημοκρατικούς προοδευτικούς μαθητές και μαθήτριες της Κύπρου να δώσουν μαζικά το παρόν τους στη μεγάλη δικοινοτική συγκέντρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 10/1/17 στις 18:00 στο γήπεδο της ΤσιετίνΚαγια στη νεκρή ζώνη.

Μαθητές και φοιτητές, έδωσαν μαζικά το παρών τους στη σημερινή πορεία μνήμης και τιμής Πολυτεχνείου, που συνδιοργάνωσαν ΠΣΕΜ και ΠΟΦΕΝ, σε Λευκωσία και Λεμεσό. Η νέα γενιά του τόπου περπάτησε στους δρόμους της Λευκωσίας και της Λεμεσού, φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στο ΝΑΤΟ, το φασισμό, τον ιμπεριαλισμό και τιμής των ηρώων του Πολυτεχνείου. 

Η Παγκύπρια Ενιαία Οργάνωση Μαθητών, απευθύνει αγωνιστικό χαιρετισμό στις χιλιάδες των μαθητών που συμμετείχαν σήμερα στις αντικατοχικές εκδηλώσεις, που συνδιοργάνωσε ΠΣΕΜ και ΠΟΦΕΝ, για την καταδίκη της ανακήρυξης του ψευδοκράτους.

Σελίδα 1 από 15

loader

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κεντρικό Συμβούλιο ΕΔΟΝ

Ανδρέα Παπακώστα 1, Καϊμακλί, 1037 Λευκωσία

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 22766459
Φαξ: 22757161
Email : ccedon@cytanet.com.cy

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Εγγραφείτε τώρα για άμεση ενημέρωση μέσω e-mail