Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΕΔΟΝ θα ήθελε να εκφράσει τα βαθύτατα συλλυπητήριά του για τα θύματα των καταστροφικών πυρκαγιών που ξέσπασαν στη χώρα σας το βράδυ μεταξύ 17ης και 18ης Ιουνίου.

65.6 εκατομμύρια άνθρωποι! Αυτός είναι ο αριθμός των κατατρεγμένων, αυτών που φεύγουν για να σωθούν από τη φωτιά του πολέμου και τη δυστυχία του θρυμματισμένου κόσμου τους, αναζητώντας καλύτερες μέρες στις κάθε άλλο παρά φιλικές χώρες της Δύσης. 

Διαβάστε το νέο τεύχος του #EDONews με τα ακόλουθα θέματα: 1) Ο Εξαγνισμός του Γρίβα… Δεν θα περάσει!, 2) #UniteCyprusNow, 3) Κυβέρνηση – ΔΗΣΥ: Αντιμετωπίζει τα παιδιά με ειδικές ικανότητες ως δεύτερης κατηγορίας, 4) ΑΜΚΕ 2017: Οι Κύπριοι αθλητές τιμούν τη χώρα μας διεθνώς

Η 12η Ιουνίου έχει πλέον καθιερωθεί από τη Διεθνή Οργάνωση Εργασίας, ως η Παγκόσμια ημέρα ενάντια στην παιδική εργασία. Στόχος της ημέρας αυτής, είναι η εξάλειψη  του φαινομένου της παιδικής εργασίας, όπως  επίσης και του φαινομένου μεταφοράς χιλιάδων παιδιών από  τις αναπτυσσόμενες στις βιομηχανικά ανεπτυγμένες  χώρες, ώστε να εργαστούν εκεί.

Σελίδα 1 από 17

loader

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κεντρικό Συμβούλιο ΕΔΟΝ

Ανδρέα Παπακώστα 1, Καϊμακλί, 1037 Λευκωσία

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 22766459
Φαξ: 22757161
Email : ccedon@cytanet.com.cy

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Εγγραφείτε τώρα για άμεση ενημέρωση μέσω e-mail