Συμμετοχή της ΕΔΟΝ στη 16η Συνάντηση Ευρωπαϊκών Κομμουνιστικών Οργανώσεων Νεολαίας

Η ΕΔΟΝ συμμετέχει και φέτος στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2022, στη 16η Συνάντηση Ευρωπαϊκών Κομμουνιστικών Οργανώσεων Νεολαίας (ΣΕΚΟΝ), όπου φιλοξενείται από την Ένωση Κομμουνιστικής Νεολαίας της Γιουγκοσλαβίας (SKOJ), κάτω από το σύνθημα «Η ελπίδα βρίσκεται στους αγώνες των λαών – ενάντια στην καπιταλιστική εκμετάλλευση και τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους – για το Σοσιαλισμό».

Αναχωρεί σήμερα για το Βελιγράδι το μέλος της Κεντρικής Γραμματείας και επικεφαλής Γραφείου Διεθνών Σχέσεων Κ.Σ. ΕΔΟΝ, Σταύρος Αγαθού, και το μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Πανταζής, για να εκπροσωπήσουν την Οργάνωση στη Συνάντηση.

Η 16η ΣΕΚΟΝ, λόγω και της πανδημίας του κορονοϊού, πραγματοποιείται μετά από δύο χρόνια αναβολής στη Σερβία, με τη συμμετοχή δεκάδων οργανώσεων Νεολαίας από όλη την Ευρώπη. 

Στα πλαίσια αυτής της συνάντησης θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια και συζητήσεις, μέσω των οποίων δίνεται η ευκαιρία για ανταλλαγή εμπειριών από τους αγώνες των Κομμουνιστικών Οργανώσεων Νεολαίας των χωρών της Ευρώπης. Παράλληλα οι συναντήσεις αυτές αποτελούν και σταθμό για την περαιτέρω ενδυνάμωση των αγώνων, κοινών και ιδιαίτερων, για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι νέοι σε τοπικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Γραφείο Διεθνών Σχέσεων
Κ.Σ. ΕΔΟΝ

 

© 2024 EDON. All Rights Reserved.