Δελτίο Τύπου ΕΔΟΝ Αμμοχώστου για το Ακτίβ ολοκλήρωσης οργανωτικής εξόρμησης

Η ΕΔΟΝ Αμμοχώστου πραγματοποίησε χθες, 16 Δεκεμβρίου, επαρχιακό Ακτίβ με θέμα την ολοκλήρωση της Οργανωτικής Εξόρμησης για την ακαδημαϊκή χρονιά 2021-22 στην παρουσία του Γενικού Γραμματέα της ΕΔΟΝ, Σεβήρου Κούλα. Την παρουσία τους στο Ακτίβ, έδωσαν αντιπρόσωποι από Τοπικές Οργανώσεις της ΕΔΟΝ Αμμοχώστου από την Επαρχία Αμμοχώστου και τη Λάρνακα.

Τόσο ο Γενικός Γραμματέας της ΕΔΟΝ συν Σεβήρος Κούλας, όσο και ο Επαρχιακός Γραμματέας της ΕΔΟΝ Αμμοχώστου συν. Χριστόφορος Χαραλάμπους, τόνισαν την ανάγκη για μαζικοποίηση της ΕΔΟΝ και του οργανωμένου αγώνα.

Το Ακτίβ ολοκληρώθηκε με τη βράβευση των Τοπικών Οργανώσεων Φρενάρου, Λιοπετριού, Νέων Εργαζομένων Αυγόρου, Μαθητών Αυγόρου, Τεχνικής Σχολής Λάρνακας, Νέων Εργαζομένων Πόλης, Δασάκι Άχνας, Κοφίνου,  Νέων Εργαζομένων Περιφέρειας και Νέοι Εργαζόμενοι Δρομολαξιάς - Μενεού που κάλυψαν τον ετήσιο τους στόχο στην Οργανωτική Εξόρμηση. Επίσης, βραβεύτηκε η Τοπική Σχολή Λάρνακας, ως η Τοπική με τα περισσότερα Νέα μέλη.

Με την ευκαιρία αυτή, το Επαρχιακό Συμβούλιο της ΕΔΟΝ Αμμοχώστου εκφράζει την εκτίμηση και τις ευχαριστίες του σε όλα τα στελέχη της Οργάνωσης, που εθελοντικά εργάστηκαν για να συνδέσουν εκατοντάδες μέλη στις γραμμές της ΕΔΟΝ, συνεχίζοντας απρόσκοπτα τη δράση και την προσφορά της ΕΔΟΝ προς τη νεολαία, αλλά και ολόκληρο το λαό.

Επαρχιακό Συμβούλιο
ΕΔΟΝ Αμμοχώστου

17 Δεκεμβρίου 2021

© 2024 EDON. All Rights Reserved.